Aanvraag Europees label

 
1 Start 2 Basisgegevens 3 Doel en publiek 4 Invoer in UiTdatabank 5 Voltooid
0%

Beste organisator, 

In 2018 worden er in heel Europa het hele jaar lang allerlei evenementen georganiseerd om het rijke en verscheiden erfgoed in Europa onder de aandacht te brengen. Via het EYCH18-label kunt u met uw evenement meedoen aan dit Europees Jaar van het cultureel erfgoed.

Het Europese Erfgoedjaar is een uitgelezen kans om het erfgoed in Vlaanderen en de rol die het speelt in de samenleving in de schijnwerpers te zetten.

Deelt je project de visie van het jaar? Past je activiteit binnen de doelstellingen (http://www.europeeserfgoedjaar2018.be/waarom-een-europees-jaar-voor-cultureel-erfgoed )? Wil je in 2018 een breed en divers publiek betrekken bij je erfgoed? Verhoog de zichtbaarheid van uw initiatief met het EYCH18-label. 

Je kan het label aanvragen voor activiteiten, evenementen en projecten die plaatsvinden tussen 1 januari en 31 december 2018. Je initiatief stelt erfgoed en de zorg voor erfgoed centraal en heeft bij voorkeur een Europese dimensie. Omschrijf dat duidelijk in je aanvraag.  

De publieksgerichte activiteiten voor het Europees jaar van het Cultureel Erfgoed 2018 worden enkel via invoer op www.uitdatabank.be gepubliceerd en gepromoot op de agenda van www.europeeserfgoedjaar2018.bewww.uitinvlaanderen.be en tal van andere agenda’s. 
Vermeld bij invoer zeker het trefwoord Europees erfgoedjaar. 

Het coördinerend team