Over ons

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/WikimediaBelgium
Volg ons op Twitter: @Wikimedia_BE
Instagram: @Wikimedia_BE

Hashtag: #wikilovesheritage #EYCH2018 #EuropeForCulture

 

Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed 2018

Wiki Loves Heritage is een initiatief van de Vlaamse overheid en Wikimedia België, in samenwerking met PACKED vzw, in het kader van het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed 2018.

Het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed 2018 is een uitgelezen kans om het erfgoed in Vlaanderen in de kijker te plaatsen. Voor de organisatie van het jaar in Vlaanderen werken het agentschap Onroerend Erfgoed en het Departement Cultuur, Jeugd en Media nauw samen met andere entiteiten binnen de Vlaamse overheid.

 

Brigitte Myle
Coördinator voor Vlaanderen
erfgoedjaar@vlaanderen.be
www.europeeserfgoedjaar2018.be

 

Wikimedia België

Wikimedia Belgium vzw is een vereniging van vrijwilligers van Wikipedia en Wikimedia in België die actief werken aan het vrij beschikbaar krijgen van vrije kennis via Wikipedia en haar zusterprojecten. Wikimedia België steunt en (mede-)organiseert diverse initiatieven en activiteiten die ernaar streven om vrije kennis beschikbaar te maken voor het wereldwijde publiek en deelt de wereldwijde visie van het werken aan Een wereld waarin elke persoon vrije toegang heeft tot alle kennis.

Romaine
info@wikimedia.be
www.wikimedia.be

 

PACKED

PACKED is het Expertisecentrum Digitaal Erfgoed. PACKED ondersteunt erfgoed- en kunstenorganisaties in Vlaanderen en Brussel bij het produceren, delen en bewaren van digitale culturele content.

 

Sam Donvil
sam@Packed.be
www.packed.be